Skip to main content

Zaal reserveringen

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor het reserveren van ruimtes vanaf enkele personen tot en met de grote zaal tot 400 personen. Wij leveren graag maatwerk en adviseren daarom altijd te informeren naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden.

Wij geven graag enkele voorbeelden en er is nog niets onmogelijk gebleken.

Geheel verzorgd en met elke wens

Koffietafel

Bij het verzorgen van een koffietafel laten wij zien hoe ver onze service gaat. Wij ontzorgen u compleet en vervullen daarbij graag elke wens en houden rekening met uw voorkeuren. 
U kunt zo alle aandacht aan uw gasten geven. 

Extra opties mogelijk

Vergaderen

Er kan gebruik worden gemaakt van verschillende ruimtes. Zo is er al een kleine ruimte tot 10 personen, maar wij kunnen ook ruimte bieden voor bijvoorbeeld een ledenvergadering met enkele honderden gasten. 

Apparatuur, zoals beamer, TV, computer etc. kunnen wij leveren indien vooraf gereserveerd. 

Wij verzorgen natuurlijk ook het drinken en de lunch of dinner. 

De zaal groeit met u mee

Evenementen

Elk evenement of themafeest verdient het om onvergetelijk te worden. De aankleding, sfeer en zeker de accomodactie zijn dan belangrijke elementen. Ook het personeel en de catering verzorgen wij.  

Of het gaat om een feest van 50 personen of een paar honderd genodigden, wij zorgen dat de zaal op maat en naar wens aangekleed is. Ook hier verzorgen wij graag het maatwerk voor bijvoorbeeld; 

  • Bruiloft
  • Personeelsfeest
  • Muziekfeest
  • Carnavalszitting

Zittend tot 200 personen en staand tot 450 personen.