Skip to main content

Carla en Dennis Westhovens

Sinds 2020 zijn wij de uitbaters van de prachtige horeca gelegenheid ‘T Gäöls Heukske. Deze bestaat uit het café en eetcafé met een ruim terras plus de evenementenzaal.

In ons café en op het terras voorzien wij je graag van een hapje en een drankje of van een uitgebreid diner. Met heel veel passie, dat bij ons vak hoort, bereiden wij diverse gerechten voor zowel de kleine als de grote kaart. Bekijk de ruime keuze in ons menu. 

Vanuit onze locatie starten en eindigen verschillende wandel- en fietsroutes die je door de prachtige historische en natuurrijke omgeving leiden. Tegenover onze zaak ligt een makkelijk toegankelijke en gratis parkeergelegenheid en in de directe omgeving zijn talloze mogelijkheden voor overnachtingen.

De harmoniezaal word voor diverse doeleinden ingezet, zoals Harmonierepetities, toneel, sport, dans en vele andere evenementen voor jong en oud.

Om een idee van de ruimte te krijgen: wij bieden staanplaatsen tot ongeveer 450 personen en zittend tot 200 personen. Maar net zo belangrijk: ook als je met een klein gezelschap wilt vergaderen, hebben wij daar een geschikte oplossing voor. Bespreek gerust met ons de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Er zijn meerdere arrangementen waar u uit kunt kiezen, maar wij helpen graag met jou wensen en maatwerk is altijd mogelijk.

Op iedere 1ste maandag van de maand organiseren wij een muziek & dansmiddag met live muziek. Vanaf 14 uur heten wij je van harte welkom.
Op de dinsdagavond dansen de leden van de Southern Marshalls in de grote zaal. En op vrijdagavond wordt afwisselend de zaal en het café gebruikt als oefenruimte door Brassband Tuba Luba.

De evenementenzaal kan geboekt worden voor bijvoorbeeld; bruiloften, koffietafels, marktjes, beurzen, bedrijfsfeestjes en verzin-het-maar.
Zelfs de jeugd heeft ons ook gevonden voor hun "techno en stamp muziek" evenementen.
Voor iedere feestgelegenheid kan zowel het café als de evenementenzaal gereserveerd worden.

Vragen staat vrij, dus laat je gerust door ons informeren naar de mogelijkheden, we maken er graag samen een mooi evenement van.

Groetjes Carla en Dennis

"Gäöl" 

Geulle, (volledig: Geulle aan de Maas) en in dialect "Gäöl" is een klein dorp in Zuid-Limburg met ongeveer 220 inwoners.

Het idyllische plaatsje is gelegen tussen de Maas in het westen en het Julianakanaal in het oosten, gescheiden door het Julianakanaal en het Bunderbos. Deze dorpskern wordt beschouwd als het originele Geulle, met de parochiekerk als kenmerkend punt, hoewel de oostelijke kernen nu als 'het dorp' worden beschouwd.

De naam "Geulle aan de Maas" komt van de beek met de naam 'Geul' die vroeger op deze plek in de Maas stroomde. Nu mondt de Geul enkele kilometers zuidelijker uit bij Voulwames. Het dorp Geulle had vroeger last van overstromingen, zoals in 1952 en tijdens de grote overstromingen in 1993 en 1995. Dijken en het Grensmaasproject zorgen nu voor veiligheid. Bezienswaardigheden zijn o.a. de H. Martinuskerk, Kasteel Geulle, en twee kapelletjes: de Sint-Antoniuskapel en de Mariakapel, dicht bij het kasteel. Geulle ligt in een prachtige omgeving met veel natuur, heuvels, kastelen en tegen de Belgische grens aan.

Te voet, met de fiets, motor of auto, met elk vervoermiddel zijn er prachtige toertochten te maken.